MAROMAS KÁVÉ FAJTÁK

Meghívjuk Önt, hogy próbálja ki a MAROMAS kávéit- tőlünk az Önök otthonába.

A mi kávénk a legjobb termőhelyekről származik, ahol szakértőink a legkiválóbb zöld kávészemeket választják ki. Majd a pörkölőmestereink a legjobb tudásukat és tapasztalataikat felhasználva pörkölik a szemeket, hogy a legjobb minőségű kávé kerüljön az Önök csészéjébe.

PLATINEA

PRIVATE ESPRESSO VÁLOGATÁS

Egyszerűen az összetételéből adódóan, ez a keverék nagyszerű aromát és enyhe savasságot nyújt. 100% Arabica kávészemekből áll. A különböző művelésből származó kávét külön pörköltük meg, majd hidegen kevertük össze, ahogy a velencei hagyományok megkívánják. Minden termés az ültetvény nevét, vagy pedig magát a termelő nevét viseli. A közvetlen és exkluzív szállítás teljes hitelességet biztosit, a kávészemek visszaeredeztethetők a származási helyükre. Minden egyes eredet aromái és ízei fölismerhetőek a csészében.

ARABEA

PREMIUM BLEND ESPRESSO

Egy élénk érzés keveréke, 100% Arabica kávészemekből. A jellemzőit a finom savassága határozza meg, amely élénk és friss.

A csészében egy olyan kávét találunk, amely csokoládé és dohány íz jegyeket hordoz, selymes krém réteggel a tetején.

ORPHEA

FULL FLAVOUR BLEND ESPRESSO

Ez a keverék úgy készült, hogy alapnak Arabica kávét válogattunk majd ezt egyesítettük kétszer mosott Robusta kávéval. Azért pörköltük ezeket együtt, hogy minél különlegesebb aromát nyerjünk.

Egyszer pörköltük ezt a keveréket, keserű felhangok nélkül kifejez egy élénk és állandó aromával rendelkező nagy személyiséget, kifinomult csokoládé utóízzel.

Marmea

MILD SELECTION BLEND ESPRESSO

Ebben a kávéban erős személyiséggel találkozunk. A Robusta és az Arabica kávék klasszikus kompozíciója, karamell és medvecukor íz jegyekkel.

Karakterisztikájából adódóan tökéletes a tej alapú italok a cappuccino és a latte elkészítéséhez.

FINE & FREE

FULL FLAVOUR KOFFEINMENTES ESPRESSO

100% Arabica tartalmú keverék. A Fine&Free kávé 97%-ban koffeinmentes. Anélkül élvezhetjük, hogy bármit is veszítenénk a finom espresso aromájából.

MAROMAS KAFFEEHAUS

TRADÍCIONÁLIS FILTER KÁVÉ

Az aláírás Maromas Filter Coffee.
Zamatos finom és ellenállhatatlan. A közepesen alacsony savasság teszi ezt a kávét teljessé kiváló testtel, illattal. Az ízek, illatok egyensúlya a titka ennek az elbűvölő kávénak. Létezik egy harmonikus mérleg, különböző és ellentétben álló érzések között, de ezek sohasem agresszívek vagy uralkodóak, – egy tökéletes választás minden nap minden pillanatáért.