Filozófiánk

Más kávégyártókkal ellentétben a MAROMAS a kávé arab országok-béli gyökereihez nyúlik vissza. Ezt egészítik ki a különböző kávéfajták és a hozzájuk tartozó egyéb termékek portfoliója. Mindez a núbiai hegyek kecskepásztoránál kezdődik és Dubai csillogó-villogó városán át tart a nemzetközi kávéguruk mindig fejlődő, modern világába.

MAROMAS L.L.C. nem egy ősrégi cég, hanem inkább egy dinamikus profikból álló csapat, akik ezen állandóan fejlődő kávékultúra minden kihívására azonnal tudják a választ. Nem elsősorban a már megörökölt értékeinkre vagyunk büszkék. A legfontosabb értéket a fogyasztóink jelentik, illetve az ő elégedettségük. Célunk a legmagasabb nemzetközi standardok és a tökéletes kávé elérése. Kávéinkat különböző országokban pörkölik más-más országok specialistái, ez garantálja a legtökéletesebb végterméket.

Például ki tudna finomabb espresso kávét pörkölni egy olasz pörkölőmesternél? Vagy ki tudna megfelelőbb filterkávé fajtákat készíteni a német Kaffehausoknál? Éppígy tiszteljük azoknak az embereknek a szokásait is, akik az Észak-Amerikában divatos hosszú kávékat kedvelik. Ez különböztet meg bennünket másoktól és büszkék is vagyunk erre.